پیرامون من

پیرامون من

خیال در همه عالم برفت و بازآمد که از حضور تو خوشتر نیافت جایی را
پیرامون من

پیرامون من

خیال در همه عالم برفت و بازآمد که از حضور تو خوشتر نیافت جایی را

تلویزیون

سالهاست که فراموش کرده ایم! بله سالهاست که فراموش کرده ایم! می پرسید چه چیز را؟ما.... سالهاست...... فراموش کرده ایم که........ در کنار یکدیگر....... چگونه اوقات شب هنگام را بگذرانیم!! 

هر کدام از ما پس از گذراندن یک روز کاری خالی از انرژی به خانه هایمان باز می گزدیم و به طور متوسط بین ۳ تا ۵ ساعت زمان داریم تا در کنار دیگر اعضا خانواده به گفتگو و هم صحبتی در مورد مسایل روزمره و یا مسایل مهمتر بپردازیم اما شوربختانه بیشتر ما هیچ برنامه ای  برای این اوقات نداریم! برای همین به هر چیز که بتواند این خلا را پر کند روی می اوریم. 

بهترین و قابل دسترس ترین ابزار برای وقت گذرانی شبانه  tv است در حالی که برای دیدن ان هم باید برنامه ریزی داشته باشیم اما ما بدون توجه به عواقب عدم برنامه ریزی دکمه پاور کنترل را فشار داده از این شبکه به ان شبکه اواره وار به دنبال مامنی برای سپردن گوش و هوش می شویم 

اگر مجموعه های طنز کم مایه (بخانید دلقک بازی) باشد و لحظاتی ما را بخنداند چه بهتر! البته سریالهای 3تا صدتومنی ابدوغی با بازیگران همیشه ناشی و جانمایه ازدواج و طلاق هم بدک نیست!  

چه خوب خود سرکار گذاری مداوم این مهم نیست که سازنده و کارگردان با ساختن چنین مجموعه هایی به شعور تاریخ و فرهنگ و چه و چه توهین می کنند. ای بابا سخت نگیر عزیز! 

ما دچار خلاییم!مغز ما ساکت و ساکن شده جون زیاد تلویزویزون می بینیم 

تا حالا از خودپرسیده اید که ایا مغز هم مانند دیگر اعضای بدن سر می شود و به خاب می رود یا نه؟ 

سالها پیش گروهی از دانشمندان دانشهای روان شناسی و جامعه شناسی در امریکا درباره اثرات فردی و اجتماعی زیاده روی در دیدن تلویزیون پژوهشی کردند و به نتایج درخور توجهی رسیدند 

5% طلاقها و15% انحرافات جنسی ناشی از دیدن بیش از حد تلویزیون(بخانید تلویزویزون)ااعلام شد. ضمن اینکه این وسیله می تواند اعضا یک خانواده را هر روز دورتر و دورتر از همدیگر کند چون عدم گفتگوهای شبانه بین اعضا خانواده می تواند در عین حال که در زیر یک سقفیم ما را با مشکلات  و درگیریهای شخصی به غار تنهاییمان فرو برد 

اما وحشتناک ترین قسمت این پژوهش این است که یک فرد عادی در هنگام دیدن تلویزیون تنها از 20% توانایی مغز خود استفاده می کند! 

پس پاسخ پیدا شد بله مغز ما هم دچار سری و خاب رفتگی می شود! 

با این تفاسیر شاید بتوان تفسیری نو از tv داشت من انرا time virus یا ویروس زمان نامیده ام و این خود دو تعبیر دارد یکی ویروس دوره و زمانه ماست و دیگری ویروس از بین برنده ارزشمندترین داشته انسان یعنی زمان و عمر است 

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
ماهی آزاد پنج‌شنبه 13 مهر 1391 ساعت 16:49

درود. خیلی جالب بود
استاد نقاش خانم ایران درودی یه زمانی تهیه کننده برنامه های تلوزیونی هم بودن. و جالبه که ایشون هیچ وقت توی خونه تلوزیون نداشتن.

جالب بود
کارای خانم درودی رو دوست دارم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد